In deze blog worden de Feedbacks bijgehouden van: fokkers, particulieren, dierenartsassistentes, studenten diergeneeskunde, asielmedewerkers, stichtingen, enzovoort, die de seminar Kittensflessen en alles rondom de bevalling gevolgd hebben. De Seminar wordt u aangeboden door Minams zoogmoeders voor raskittens en gegeven door Patricia Sluiter-ter Horst (Paraveterinaire dierenartsassistente vanaf 1995) van Kittenopvang Moederloos. Wilt u zich aanmelden voor deze seminar kijk dan op: www.minams.nl

zondag 21 oktober 2012

Cattery - Franka de Kort & Giovanni van den hoof

Cursus: 20-10-2012

Het was voor ons een zeer leerzame, intensieve en gezellige cursusdag, we waren zeer onder de indruk van Patricia, wat is dat een supervrouw zeg.
Met als haar liefde voor kittens en pups, heeft ze ons superveel geleerd, hoe we kunnen handelen met kitten en moeder. Terwijl wij dan zelfs iets eerder weg moesten i.v.m een etentje, heeft ze er voor gezorgd dat we uiteindelijk alle belangrijke informatie en handelingen wisten, echt top hoor...

Ik zou deze cursus aan iedereen met een liefde voor katten/kittens willen aanraden. De cursus bevat heel veel bruikbare/handige informatie dat zelfs ervaren fokkers en dierenartsen er nog veel bijleren. (De dames weten echt waar ze het over hebben!)

Ben ook erg blij met het naslagwerk, waar alles uitgebreid in terug te vinden is, en dat je bij evt. vragen of andere problemen Patricia of collega altijd kunt raadplegen.
 
Patricia en Collega's het was een superdag...toppie hoor.
Heel erg bedankt.
Wie weet tot horens.
 
Franka de Kort
Giovanni van den hoof
Cattery lovelypearls

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen